Khazar Lankaran Stranieri

MOMENT INCREDIBIL pentru un roman! Un patron MILIONAR a aruncat cu banii in el dupa un meci DEZASTRUOS! Caz unic

In Romania ar fi trebuit sa-si astepte cu lunile salariul. La noua sa echipa a avut parte de un moment care l-a lasat interzis in vestiar, chiar dupa un meci pierdut!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2013, 20:55
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2013, 20:55

Scarlatache e idol in Azerbaidjan, la Khazar Lankaran. De cand a plecat din Liga I a trecut prin experiente pe care nu le-ar fi putut avea niciodata in Romania.

Fostul dinamovist spune ca dupa finala de Cupa pe care Khazar a pierdut-o la penalty-uri contra lui Neftchi, patronul echipei a facut un gest absolut incredibil. A intrat in vestiar, i-a felicitat pe jucatori si i-a anuntat ca vor primi un bonus chiar mai mare decat cel promis initial!

"Am avut o prima foarte mare pentru finala. Am pierdut la penalty-uri, apoi s-a intamplat ceva ce nu am mai trait. A fost un soc. Presedintele clubului a venit la noi si n-e aspus ca e foarte mandru de noi. Chiar daca am pierdut, nu s-a suparat, ne-a spus ca nu aveam cum sa controlam ce se intampla la penalty-uri. Pentru ca i-a placut ce am aratat in teren, a marit prima. Desi am pierdut, am luat mai multi bani decat daca am fi castigat. S-a platit totul imediat dupa meci, acolo jucam cu banii in vestiar", a spus Scarlatache la Dolce Sport.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies