Moment INCREDIBIL pentru Moti: poate juca PORTAR in grupele Ligii! :) Anuntul facut de antrenorul lui Ludogorets

Moment INCREDIBIL pentru Moti: poate juca PORTAR in grupele Ligii! :) Anuntul facut de antrenorul lui Ludogorets

Bucurie maxima pentru Moti dupa meciul cu Steaua din play-off-ul Champions League: a devenit erou national in Bulgaria!

Antrenorul lui Ludogorets i-a multumit public pentru ceea ce a reusit in partida de la Sofia. Glumeste pe seama viitorului pe care Moti il va avea in echipa si spune ca nu stie pe cine sa foloseasca titular in poarta la debutul lui Ludogorets in grupele Ligii. Bulgarii intra tare, cu un meci pe Anfield, contra lui Liverpool.

"Inca nu ne-am decis pe cine vom folosi in poarta la primul meci din grupele Ligii, pe Moti sau pe portarul nostru de rezerva. Stoianov e suspendat dupa eliminarea din meciul cu Steaua. Grupa e grea, nu exista niciun dubiu in privinta acestui lucru. Am reusit deja un lucru extraordinar, dar trebuie sa uitam meciul cu Steaua. A ramas in trecut, abia asteptam sa jucam contra altor mari nume din Europa", a spus Georgi Dermengiev.

Antrenorul e multumit de rezultatul tragerii la sorti. Ludogorets va juca impotriva lui Real Madrid, Liverpool si Basel in Liga:

"Sunt foarte bucuros, va fi extraordinar sa le aducem la Sofia pe Real si Liverpool. Cu Basel am jucat sezonul trecut, speram sa le putem lua puncte".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies