Mircea Lucescu antrenor Razvan Lucescu selectioner Turcia Stranieri

Mircea Lucescu s-a hotarat unde va antrena! Anuntul facut de Il Luce in Gazzetta dello Sport

Mircea Lucescu renunta la cariera de selectioner si anunta ca urmatoarea sa tinta este preluarea unei echipe de club!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 20:07
Data actualizarii: Miercuri 20 Februarie 2019, 20:12

Mircea Lucescu a acordat un interviu cotidianului italian Gazzetta dello Sport. El le-a spus italienilor ca planuieste sa preia o echipa de club si lasa de inteles ca si-a incheiat cariera de selectioner.

"Vreau sa lucrez in fiecare zi, asa cum imi place. Important este sa pot construi cu jucatori tineri, sa le dezvolt talentul, asa cum am facut la Brescia si la Sahtio. Stiti, cei care au ajuns la treizeci de ani sunt "conservatori", pe ei nu ii mai formezi, nu ii mai schimbi", a spus Lucescu pentru Gazzetta dello Sport.

Mircea Lucescu s-a despartit recent de nationala Turciei, dupa un mandat de un an si jumatate, in care, spune el, a reusit sa reconstruiasca reprezentativa turcilor.

"Mi s-a cerut sa reconstruiesc. Am  luat o echipa cu jucatori de 30 de ani si o las cu o medie de 23 de ani. Asta intr-o tara in care nu exista restrictii pentru strainii din campionat, iar echipele au putini jucatori turci. Am descoperit jucatori in diviziile a doua si a treia, multi dintre ei sunt acum titulari la nivel inalt", a mai spus Lucescu.

Razvan Lucescu, dorit de Besiktas si Galatasaray


Fiul lui Mircea Lucescu, Razvan, este si el protagonistul unei stiri cu adevarat interesante. Potrivit presei din Turcia, el a fost ofertat de Besiktas si Galatasaray. Razvan a transmis ca nu este interesat in acest moment, pentru ca vrea sa ia titlul cu PAOK in Grecia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!