"Mihai e ca un sultan acolo!" Costea, renascut in Emirate! Dezvaluiri de senzatie dupa ce a devenit golgheter

"Mihai e ca un sultan acolo!" Costea, renascut in Emirate! Dezvaluiri de senzatie dupa ce a devenit golgheter

Florin Costea dezvaluie ca fratele sau traieste o poveste fericita in Emirate, acolo unde este golgheter pentru nou-promovata Al Ittihad Kalba. 

Si Florin a mers in probe, acolo dar nu a fost retinut in lot. Costea cel mare a revenit la valcea, acolo unde a reusit patru goluri si o pasa decisiva in ultima partida. Florin Costea va relua negocierile cu arabii in iarna, dar are sanse sa nu mai fie coleg cu fratele sau, ofertat de cluburi mai mari dupa seria de goluri din ultima perioada.

"Cand am fost in probe Emirate, am jucat intr-un amical alaturi de Mihai. Nu se stie niciodata cand voi mai juca alaturi de el. A contat mult pentru cei de Al-Ittihad Kalba ca eu nu am jucat ultimul an si din acest motiv nu m-au tinut acolo. Era vorba si de un salariu foarte mare.

Mihai este acolo ca un sultan, a inscris multe goluri, este vazut foarte bine acolo si deja are oferta de la o echipa din primele patru-cinci locuri. Vineri, Kalba a pierdut acasa, Mihai a dat o pasa de gol, dar, din pacate, a ratat si un penalty, obtinut tot de el.

Ii doresc succes si sper sa stea cativa ani acolo, merita, stiti ca si el a avut o perioada grea la Steaua de doi ani, in care nu a jucat, s-a antrenat prin parcuri. Dar, asa este in viata, roata se intoarce”, a spus Florin Costea.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies