ASA Targu Mures Mircea Lucescu Stranieri

"Mi-am dat seama ca vor pune probleme de acum un an" Lucescu isi pune banii pe ASA in lupta cu Steaua! Care este atuul muresenilor

Mircea Lucescu e impresionat de ASA Targu Mures, echipa pe care a intalnit-o in urma cu un an. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 16:00
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 16:04

"M-am intalnit cu Targu Mures acum un an, in pregatire (in februarie 2014, Sahtior a jucat un amical cu ASA, in Antalya, castigat cu 2-0 de ucraineni-n.r.), cand era Nelutu Sabau antrenor si mi-am dat seama ca poate sa puna probleme. Nu m-am gandit, insa, ca atat de repede.

Pesemne ca au si o ambianta extraordinara acolo si o sustinere din partea publicului si un entuziasm... Cand ai asemenea rezultate care se inlantuie, entuziasmul e la ceruri. Au sanse mari sa castige acest campionat", a declarat Mircea Lucescu.

Il Luce e convins ca experienta e cel mai important atu al muresenilor in lupta cu Steaua pentru campionat. 

"Zicu, Cernat... de-abia acum devin profesionisti, acum stiu ceea ce trebuie sa faca. Cand sunt tineri, foarte multi confunda tehnica cu talentul. Talentul inseamna mult mai mult decat tehnica asta.

Un jucator cand ajunge la 30 de ani si stie ca mai are putin sa joace, devine un jucator mult mai puternic decat la 20 de ani, cand trata cu superficialitate orice situatie sau moment de-acesta favorabil. Mi-aduc aminte ca si eu, la 37 de ani, jucam extraordinar, cum nu am jucat niciodata in tineretea mea, cu toate ca nu am fost unul dintre aceia care sa-mi bat joc de perioada aceea frumoasa. La 23 de ani eram capitanul echipei nationale.

Ma uit si la jucatorii mei. La 23-25 de ani te rogi sa se duca sa faca o refacere, sa mearga in sala de forta, cand ajung la 28-29 de ani, cu familii, cu responsabilitati, nu-i mai scoti nici de la masaj, nu trebuie sa te mai preocupe dieta lor", a mai declarat Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies