"Mi-a pus parinteste mana pe umar si mi-a zis: Hey George, how are you?" Mesajul emotionant al lui Ogararu, despre legenda lui Ajax care sufera de cancer

George Ogararu Johan Cruyff Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 17:35
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 17:35

George Ogararu i-a transmis un mesaj emotionant lui Johan Cruyff, legenda lui Ajax, care a aflat recent ca are cancer la plamani. 

Ogararu e la Amsterdam in aceasta perioada, acolo unde spera sa il intalneasca si pe marele Cruyff, cel care trece printr-o mare drama in aceasta perioada. Ogararu a ramas impresionat de prima intalnire cu omul care avea sa schimbe fotbalul definitiv!

"Acum doi ani de zile l-am întâlnit pe holurile Academiei Ajax. Mi-a pus părintește mâna pe umar apoi mi s-a adresat cu un ton cald:" Hey George, how are you?"

Am rămas uimit!!
Marele Johan știa totul despre activitatea mea sportiva in cadrul clubului, atât ca fotbalist cât si ca antrenor, așa cum ii stie pe toți cei ce au legătura cu Ajax sau Barcelona, așa cum un tată își cunoaște copiii, nepoții sau strănepoții indiferent de numărul lor...

Are mereu timp ca sa ii învețe pe alții...
Am aflat "Live " concepția lui despre viitorul fotbalului, managementul si filosofia academiei, am vorbit despre unul dintre copiii lui , "talentatul Hagi" si despre fotbalul românesc...
Omul e o enciclopedie cu picioare!

Am înțeles:
-Modestia este rupta din Rai
-In fotbal filosofia primează
-Fotbalul frumos este eficient in timp
-De ce oamenii il apreciază si il vor aprecia atât de mult

Am aflat zilele trecute ca este bolnav de cancer la plămâni...

Astăzi sunt din nou la Amsterdam pentru a sustine Ajax Foundation intr-un cros caritabil dedicat copiilor cu handicap!
Alaturi de alți foști jucatori ai Ajaxului si impreuna cu toți cei care ni se vor alătura, alergăm între 5 si 10 km pentru a sprijini aceasta cauză!
Ajax e un mod de viața care încă funcționează. Ma reîntorc de fiecare data aici ca sa imi încarc bateriile cu know how si filosofie de fotbal alături de celelalte acțiuni si proiecte deosebite.
Nadajduiesc că il voi reîntâlni aici si pe Johan pentru a-l îmbrățișă si a-l încuraja in aceasta grea încercare a vieții !

Sterkte Johan!
Hop Ajax!"

 

Acum doi ani de zile l-am întâlnit pe holurile Academiei Ajax. Mi-a pus părintește mâna pe umar apoi mi s-a adresat cu...

Posted by George Ogararu on Saturday, October 24, 2015
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!