Ciprian Tatarusanu Victor Piturca Stranieri

MESAJUL dupa care Tatarusanu va da 100% la Fiorentina! Verdict final dupa ce a semnat cu italienii:

Ciprian Tatarusanu a semnat cu Fiorentina, dupa ce contractul sau cu Steaua s-a incheiat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Iunie 2014, 18:04
Data actualizarii: Sambata 14 Iunie 2014, 18:11

Titularul de nationala este acum jucatorul italienilor, iar Steaua nu a incasat nimic in schimbul sau.

CONCURENTA

Portarul Neto este titular la Firenze, motiv pentru care lui 'Tata' nu i se va garanta un loc in prima echipa, doar daca Neto se va accidenta si el va deveni prima optiune.

Selectionerul Victor Piturca a spus, EXCLUSIV, la SPORT.RO cum i s-a parut Tatarusanu dupa transfer, in discutia pe care au avut-o cei doi:

"Am discutat cu Tatarusanu, este foarte increzator ca va prinde echipa, ii trebuie personalitate. Trebuie sa ridice stacheta, sa dea tot ce are mai bun pentru a se impune acolo", a spus Piturca.

Apoi, selectionerul a precizat ca sunt diferente importante intre mediul de care a avut parte 'Tata' in Liga I si ce va gasi la Firenze:

"Este o alta valoare la Fiorentina si in campionatul italian, trebuie sa se pregateasca foarte bine, cu personalitate, dar cred ca se va impune acolo. Tatarusanu este un portar extrem de valoros si are mari sanse sa reuseasca la Fiorentina", a incheiat Piturca.

CV

Ciprian Tatarusanu are 28 de ani si a jucat pana acum la trei echipe: Juventus Bucuresti (2003-2006), Gloria Bistrita (2007-2008) si la Steaua (intre 2008 si 2014). In sezonul 2008-2009 a fost imprumutat la Bistrita.

El joaca la nationala inca de la U21, unde a evoluat intre 2006 si 2009. Debutul la echipa mare a fost in 2010, iar de atunci a adunat 24 de meciuri in poarta nationalei.

'Tata' este cotat la 3 mil. de euro, potrivit transfermarkt. El are in palmares 4 trofee, toate cu Steaua: doua campionate, o Cupa si o SuperCupa.

Modifică setările cookies