Mesajul de ADIO al Stelei pentru Alex Chipciu! Anderlecht l-a transferat oficial pentru 3.5 milioane de euro

Alex Chipciu este incepand de astazi jucatorul lui Anderlecht.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iulie 2016, 16:17
Data actualizarii: Marti 19 Iulie 2016, 21:18

3.5 milioane de euro va primi Steaua pentru Chipciu. Anderlecht va mai plati 250.000 de euro, daca prinde grupele Ligii.

Steaua a postat astazi un mesaj special pentru Alex Chipciu:

"FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu RSC Anderlecht pentru transferul internationalului Alexandru Chipciu."

"Cel care a purtat in repetate randuri banderola de capitan al Stelei a semnat un acord pe 4 ani cu gruparea din Bruxelles, cu care va participa in preliminariile UEFA Champions League."

"Dupa patru ani si jumatate in care a imbracat tricoul ros-albastru, Chipciu lasa in urma trei titluri de campion al Romaniei, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, o Cupa a Ligii, precum si participarile de succes in UEFA Europa League sau evolutiile din grupele UEFA Champions League."

"Clubul nostru ii multumeste lui Alex pentru contributia extraordinara avuta la performantele Stelei din ultimii ani, acesta fiind unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei si ii ureaza mult succes in noua aventura de la un club de traditie in Europa!"

"Alexandru Chipciu este un mijlocas nascut pe 18 mai 1989 la Braila, care si-a inceput cariera in orasul natal, dupa care s-a mutat la Sporting Pitesti, intre 2004 si 2006, an in care a fost transferat de catre FC Brasov. A fost imprumutat, in perioada 2008-2009, la Forex Brasov si CF Braila, dupa care a revenit la Brasov si a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012-2013, in care a castigat titlul de campion si a fost unul dintre jucatorii determinanti atat in campionat, cat si in UEFA Europa League. A strans, in tricoul ros-albastru, 3 titluri de Campion, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei si o Cupa a Ligii, precum si evolutii notabile in UEFA Champions League si UEFA Europa League. A evoluat in 169 de partide pentru Steaua, a inscris de 34 de ori si a oferit 38 de pase de gol in toate competitiile. De asemenea, la nivelul echipei nationale a Romaniei, pentru care a evoluat la EURO 2016, este unul dintre jucatorii de baza, adunand 23 de partide oficiale si 3 goluri."

Modifică setările cookies