GALERIE FOTO Marius Șumudică țintește a treia victorie la rând în Turcia

Marius Sumudica Gaziantep Superliga Stranieri Marius Șumudică
Eduard Muntean
Data publicarii: Luni 02 Octombrie 2023, 21:32
Data actualizarii: Luni 02 Octombrie 2023, 22:33
Gaziantep se va deplasa la Istanbulspor Basaksehir într-un duel din etapa a opta a Superligii Turciei, sâmbătă, 7 octombrie de la ora 19:00.

În etapa a șaptea, Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Samsunspor, ultima clasată în competiția internă.

Denis Drăguș și Marko Jevtovic au marcat golurile cu care formația antrenată de Marius Șumudică a reușit să câștige și să se depărteze de zona retrogradării.

  • Marius Șumudică

Presa din Turcia  a descris pregătirile lui Gaziantep înainte de meciul împotriva lui Istabul Basaksehir: ”Echipa noastră a început pregătirile pentru meciul din deplasare cu Istanbul Bașakșehir, din a 8-a săptămână a Superligii Trendyol, după o vacanță de două zile.

Antrenamentul, care a avut loc la ora 17:00 sub conducerea antrenorului nostru Marius Șumudică, a durat aproximativ 1 oră. Exercițiile de coordonare au fost efectuate în partea principală a antrenamentului, care a început cu alergări de încălzire și de refacere. Echipa noastră își va continua pregătirile cu antrenamentul de marți, 3 octombrie.”

Marius Șumudică are ”baghet magic”

Înaintea venirii lui Marius Șumudică, Gaziantep avea patru victorii în patru etape în campionatul Turciei. De la venirea tehnicianului român, Gaziantep a obținut două victorii din trei meciuri și a urcat pe locul 16, deasupra locurilor retrogradabile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!