Marius Sumudica Gaziantep Fotbal extern

Marius Șumudică, idol la Gaziantep! Ce au remarcat jurnaliștii turci despre tehnicianul român

După cinci înfrângeri consecutive, Gaziantep a reușit a reușit să lege două victorii la rând în campionatul Turciei.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 16:12
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 16:12

În etapa a șaptea, Gaziantep s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Samsunspor, ultima clasată în competiția internă.

În urma acestei victorii, trupa antrenată de Marius Șumudică a urcat pe locul 16 (cu șase puncte), primul care asigură salvarea de la retrogradare.

Publicația locală Narkozhaber a scris despre performanțele obținute de echipă sub conducerea tehnicianului român, remarcând că "Gaziantep a înflorit sub comanda lui Marius Șumudică, devenind formația care intrigă cel mai mult și care este de urmărit în următoarele etape".

Marius Șumudică, lăudat de jurnaliștii turci

În timpul partidei cu Samsunspor, Sinan Yilmaz a făcut un comentariu despre tactica adoptată de tehnicianul român. 

"Șumudică este nebun, dar ca antrenor este foarte bun. Când a preluat Gaziantep, echipa era mai rău decât Samsunspor și İstanbulspor. Era cea mai slabă echipă din ligă.

Șumudică a făcut un transfer în 4 zile, iar Samsunspor nu l-a putut face în 4 luni. Apoi, de exemplu, spre deosebire de Erdal Güneş, Șumudică și-a dat seama după un antrenament că Ertugrul Ersoy era cel mai slab fundaș din ligă și l-a scos imediat din echipă. Tipul ăsta își cunoaște meseria", au scris turcii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!