Marica nu vrea sa auda de Zenit: "Vreau sa castig titlul in Bundesliga!"

Marica nu vrea sa auda de un transfer la campioana Europei, Zenit - vreau sa iau titlul in Bundesliga, spune Marica!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Martie 2009, 19:01
Data actualizarii: Luni 02 Martie 2009, 19:18

"Am auzit ca au fost discutii in acest sens, dar eu nu vreau sa plec. Imi doresc sa raman aici si sa castig campionatul. In momentul de fata nu iau in calcul un transfer la alt club", a spus Marica.

 "Lupta pentru titlu este una foarte stansa. Atata timp cat avem sanse, ne vom lupta. Situatia din clasament ne permite sa visam si la locul 1. Am avut un meci greu la Karlsruhe, dar sunt multumit ca am luat cele trei puncte. Inlocuirea mea a fost decizia antrenorului. Aveam un cartonas galben si nu a vrut sa riste pentru ca acum ne asteapta un meci greu cu Dortmund", a spus Marica pentru NewsIn.

Marica nu este strain de ce se petrece in Liga 1 - si-a sunat colegii pentru a-i felicita pentru victoria cu Pandurii din prima etapa a returului.

"L-am sunat pe Marius Nicuale si l-am felicitat pentru golul din victoria din meciul cu Pandurii. Urmeaza sa vorbesc si cu Ianis. Ma bucur foarte mult ca a revenit cu gol. Este foarte important pentru el ca a marcat, reusita sa ii va da mai multa incredere pe viitor. Sunt convins ca Dinamo va lua anul acesta campionatul", a incheiat Marica.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies