Marica a semnat pe doua sezoane cu Konyaspor! VIDEO: primire incredibila facuta de fanii turci

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Iulie 2014, 16:40

	Marica a semnat pe doua sezoane cu Konyaspor! VIDEO: primire incredibila facuta de fanii turci

Ciprian Marica a fost primit ca un rege in Turcia.

UPDATE Ciprian Marica a semnat un contract pe doi ani cu Konyaspor. La ceremonia care a avut loc la un hotel din Konya au fost prezenti presedintele clubului, Ahmet San, precum si mai multi oficiali.

"Echipa noastra s-a inteles cu fotbalistul roman Ciprian Andrei Marica pentru doi ani. Astfel ne-am completat linia de atac. Sunt cunoscute performantele lui Marica la echipele europene. Speram ca va obtine succese si la Torku Konyaspor", a declarat Ahmet San.


UPDATE: Marica a facut vizita medicala cu turcii de la Konyaspor si a semnat contractul.


Marica a avut parte de o primire incendiara pe aeroport, cu torte si fumigene!

Selcuk Aksoy, responsabil al sectiei de fotbal a clubului Torku Konyaspor, a declarat ca gruparea turca s-a inteles cu atacantul echipei Getafe, Ciprian Marica, pentru un contract pe doi ani.

Marica va incasa 3,5 milioane de euro in 2 ani.

"Transferul lui Marica s-a realizat. Ne-am inteles in privinta termenilor. Daca nu va interveni ceva, il asteptam in aceasta seara la Konya. Ne-am inteles cu atacantul roman pe doi ani. Marica este un jucator cu o cariera bogata. Este atacantul nationalei Romaniei. El a jucat inainte in aceeasi echipa cu (Alexander) Hleb. si Hleb a avut o influenta in realizarea transferului", a spus Aksoy.

 
Coduri galbene şi portocalii de caniculă şi furtuni până duminică, în mare parte din țară. Prognoză specială pentru București
BRAT
Modifică setările cookies