LOVITURA pentru Mirel Radoi! A fost facut PRAF dupa ce s-a transferat la Al Arabi! "Nu are ce cauta AICI!"

LOVITURA pentru Mirel Radoi! A fost facut PRAF dupa ce s-a transferat la Al Arabi! "Nu are ce cauta AICI!"

Mirel Radoi a prins ultimul transfer al carierei, mutarea la Al Arabi.

'Finul' a fost multa vreme legat de o discutie importanta pentru milioane de fani din Romania: revenirea la Steaua. Cum Mirel a stiut ca nu poate lua in Romania banii pe care ii incasa in Golf, el a ales din nou un club de acolo. Sau a fost ales.

Despartirea de Al Ahli nu s-a facut in cei mai buni termeni: forma sportiva, accidentarile dese si presiunea publicului pentru un Radoi aproape paralel cu ce arata candva in teren, au facut ca el sa fie lasat sa plece liber, la 33 de ani.

Pentru a mai prinde un nou contract, a renuntat sa mai stea la Al Ahli, chiar daca mai avea contract, plus 400.000 de euro de incasat. Asa ca si-a reziliat amiabil intelegerea cu arabii.

Sami Al-Jaber l-a ajutat sa ajunga la Al Arabi, fosta echipa a lui Dan Petrescu - locul 8 din 14 in Qatar. Al-Jaber este un fost coleg de-ai lui Radoi, de la Al-Hilal, o legenda a clubului, pentru care a jucat timp de 20 de ani! Asa ca Mirel a acceptat pe loc mutarea 'asistata' la Al Arabi.

Acum, romanul este criticat:

"Radoi nu avea ce cauta la Al Arabi, fiindca nivelul lui de acum inseamna ca nu va putea fi folosit in meciurile importante ale echipei. Al Arabi nu trebuia sa aduca un jucator care a fost dat afara de la Al Ahli din cauza prestatiilor modeste si a accidentarilor repetate.

Acest transfer s-a facut din cauza lui Sami Al-Jaber, fost manager la Al Arabi, care a vrut sa ii dea o mana de ajutor lui Radoi, pe care il cunoaste din perioada Al Hilal", a spus Hamood Sultan, fost portar de nationala in Bahrain si actual expert al postului TV Al-Kass din Qatar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies