"LOST IN TRANSLATION". Dan Petrescu, acuzat de MINCIUNA in Marea Britanie. Declaratia despre Celtic care i-a enervat

"LOST IN TRANSLATION". Dan Petrescu, acuzat de MINCIUNA in Marea Britanie. Declaratia despre Celtic care i-a enervat

Ultimele declaratii acordate de Dan Petrescu au aprins spiritele in Scotia.

In urma cu cateva zile, Dan Petrescu a povestit de ce a refuzat Scotia si a ales sa plece in Dubai. Acesta ar fi vorbit cu Neil Lennon, fostul manager al lui Celtic, care l-ar fi sfatuit sa nu aleaga Glasgow.

"M-au abordat cei de la Celtic, iar din Anglia au fost unele echipe mai mici. La Celtic sunt probleme, am vorbit si cu antrenorul care a fost acolo, iar in Anglia nu voiam sa ma duc sa ma bat la retrogradare", spunea Dan Petrescu la DolceSport in urma cu cateva zile.

Neil Lennon a vazut declaratiile lui SuperDan in presa britanica si spune ca discutia dintre cei doi nu a avut loc niciodata.

Elegant, Lennon a declarat ca neclaritatile au aparut dupa, cel mai probabil, cateva erori de traducere din romana in engleza.

"Am vazut aceasta poveste in Daily Record si suntem putin confuzi", a declarat Martin Reilly, reprezentantul lui Lennon.

"Am vorbit cu Neil despre asta si va pot asigura ca nu au existat discutii cu Dan Petrescu pe aceasta tema. Putem spune ca poate s-a gresit in traducere. Neil nu ar fi avertizat niciodata pe nimeni sa vina la Celtic", a declarat acesta, conform Scotsman.com

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape 89.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Câte reacții adverse s-au înregistrat
BRAT
Modifică setările cookies