"Laur s-a dus sa fie IMPARAT! De la Steaua nu te poti duce la o echipa mica" Aroganta incredibila a sotiei lui Reghe catre critici

Anamaria Prodan a comentat criticile venite la adresa lui Reghecampf, dupa ce acesta a ales sa plece la Al Hilal si nu catre o echipa din Vestul Europei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 15:47
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 15:56
"Il critica saracii care nu stiu sa numere zerourile"

Anamaria Prodan spune ca pentru Reghecampf despartirea de Steaua a fost foarte grea. Decizia de a pleca pentru milioanele seicilor din Arabia Saudita are legatura si cu familia.

"Fericiti de tot ce s-a intamplat in viata noastra si mai ales acum. De ce sa fie un obstacol acea reziliere? Avem o relatie senzationala cu familia Becali. Am ramas aceiasi prieteni, nu mi-a facut niciodata probleme. Cred ca si Laur a avut inima indoita, s-a atasat enorm si de jucatori si de staff, voia sa fie si langa Gigi, dar in viata oricarui antrenor sau jucator apare un moment de genul asta. E decizia familiei noastre. A ales sa plece acum... eu sunt pragmatica si cred ca atunci cand esti pe val trebuie sa faci urmatorul pas, nu se stie niciodata ce se intampla in viata. Daca nu faci pasul atunci cand trebuie, s-ar putea ca mai tarziu sa regreti. Mereu banii sunt la mijloc. Cand aud discutiile astea... "domnule, cum se poate sa aleaga banii?" Stii cine vorbeste asa? Cei care nu au ce sa puna pe masa. Si, saracii, nu stiu nici macar sa citeasca zerourile. Cand vine vorba de bani, vine vorba de viata. Noi avem patru copii. Crezi ca e usor sa cresti 4 copii? Sa ii tii in scoli private? Noi ii sustinem cu tot ceea ce avem. Pentru asta avem nevoie de bani.", a declarat Anamaria Prodan pentru Sport.ro

"Laur s-a dus sa fie imparat! Va juca in Champions League in Asia!"

"Laur va juca in Champions League in Asia. Este aceeasi competitie. Fotbalul este la fel peste tot. Decat sa stai si sa te bati in Europa la o echipa mica la retrogradare an de an, sa nu ai buget de transfer, sa nu iti permiti absolut nimic si sa iti distrugi si brua de cariera pe care ti-ai construit-o, alegi sa fii imparat intr-o tara care iti pune totul la dispozitie. Se joaca acelasi fotbal puternic. Steaua nu era printre acele echipe. De la Steaua nu poti sa te duci niciodata la o echipa mica. S-a dus la Al Hilal, cea mai mare echipa din acea zona.", a mai declarat sotia lui Reghecampf.

Modifică setările cookies