Jurnaliștii italieni au scris despre Valentin Mihăilă: ”Factor decisiv”

valentin mihaila Parma Stranieri Valentin Mihăilă
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 20:28
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 20:27

Parma a obținut accederea în Serie A după ce a încheiat pe primul loc în eșalonul secund.

După 38 de etape desfășurate în Serie B, echipa pregătită de Fabio Pecchia a acumulat 76 de puncte și a înreistrat 21 de victorii, 13 rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

Jurnaliștii italieni au scris despre Valentin Mihăilă: ”Factor decisiv”

Valentin Mihăilă se alfă la Parma din octombrie 2020. Cotat la două milioane de euro de site-urile de specialitate, internaționalul român mai are contract cu italienii până în iunie 2025.

ParmaLive a scris despre Mihăilă. Jurnaliștii italieni au remarcat faptul că fotbalistul român a fost un ”factor decisiv” în promovarea clubului antrenat de Pecchia.

”După un 2023 de uitat, 2024 al lui Valentin Mihăilă a fost până acum un succes, iar fotbalistul a devenit un factor decisiv în promovare. Numeroasele accidentări păreau să-i fi luat din strălucire românului, a cărui creștere fusese încetinită.

La startul noului sezon puțini oameni au avut încredere în posibila lui revenire. Pecchia nu a avut niciodată îndoieli și are meritul că l-a apărat în fiecare declarație și a continuat să-l susțină.

Perseverența antrenorului a dat roade: pe 10 decembrie la Tardini, Mihăilă a contribuit la revenirea cu Palermo. Golul a redat încrederea unui jucător care avea nevoie să-și regăsească liniștea și de atunci a fost o creștere constantă.

Cifrele o spun: datorita unei serii de performanțe excelente, Mihăilă a devenit titular în primul 11 al lui Pecchia și în 2024 a fost golgheterul Parmei. Încă o victorie pentru Pecchia care a reușit să reînvie un jucător în dificultate”, au scris cei de la ParmaLive.

Mihăilă a bifat în Serie B, în sezonul în curs, 32 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de șase ori și să paseze decisiv în două situații diferite.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!