Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man 

Dennis Man Gazzetta dello Sport Parma Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Mai 2023, 16:16
Data actualizarii: Joi 25 Mai 2023, 16:20

Calificată direct în semifinalele din play-off-ul pentru promovarea în Serie A, Parma speră să facă pasul se primul eșalon din fotbalul italian.

Unul dintre jucătorii remarcați din acest sezon a fost Dennis Man, chiar dacă internaționalul român a lipsit în anumite perioade din cauza accidentărilor. 

Mijlocașul de 24 de ani a evoluat în 30 de partide, marcând de șase ori și oferind șase assisturi, iar actuala cotă de piață este de 4 milioane euro.

Dennis Man, lăudat de un celebru jurnalist italian
 

Nicola Binda, jurnalist la Gazzetta dello Sport, a fost o analiză a celor de la Parma în acest sezon, iar printre remarcații săi s-a numărat și Dennis Man.

"Îl menționez, deoarece m-a impresionat foarte mult, în ciuda faptului că este un jucător inconstant", a declarat Nicola Binda, potrivit ParmaLive.

Dennis Man, apreciat și de oficialii Parmei
 

Directorul sportiv al echipei a vorbit despre evoluțiile internaționalului român, descriindu-l drept talismanul norocos al echipei.

"Am văzut că Man a marcat un gol uimitor împotriva celor de la Cagliari. Cu Benevento, în schimb, românul a marcat un gol simplu.

Cred că Man o întruchipează perfect pe Parma: este capabil să realizeze performanţe măreţe, goluri grozave, driblinguri de excepţie. În orice caz, cred că Parma are mult potenţial, este bine pregătită.

Pentru mine, Dennis Man este un pic emblema Parmei: este un mare jucător, dar îi lipseşte continuitatea. Probabil are nevoie de cineva care să-l stimuleze mai mult", a declarat Mauro Meluso, pentru ParmaLive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!