Italienii scriu despre "renașterea lui George Pușcaș": "Simt încredere din partea lui Gilardino, mă ajută foarte mult"

George Puscas Alberto Gilardino Genoa Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:48
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:47

George Pușcaș (26 de ani), atacantul celor de la Genoa, traversează o formă bună în Serie B, acolo unde este împrumutat până la finalul sezonului de la Reading.

Sosit în august la Genoa, Pușcaș nu a impresionat în primele partide, însă lucrurile s-au schimbat din decembrie, după ce la echipă a fost numit antrenor Alberto Gilardino (40 de ani), fostul atacant al naționalei Italiei, campion mondial în 2006.

George Pușcaș: "Simt multă încredere din partea lui Alberto Gilardino"

Într-un interviu pentru Il Secolo XIX, Pușcaș a explicat că Alberto Gilardino i-a oferit foarte multă încredere și sfaturi care îi permit să fie decisiv pentru Genoa.

"Am început în sfârșit să joc. Am oportunitatea să joc și să îmi demonstrez calitățile evoluând constant. Antrenorul mi-a cerut să fac ceea ce știu, să fiu prezent în careu, să profit de oportunitățile pe care le am și să fiu calm. Simt multă încredere din partea lui, m-a ajutat foarte mult", a spus atacantul român, potrivit TMW. "Renașterea lui Pușcaș", au titrat italienii.

După sosirea lui Gilardino, Pușcaș a marcat trei goluri în șase etape la Genoa. Ultima reușită a venit contra celor de la Benevento și a fost decisivă, scor 2-1.

  • Genoa se află pe locul 3 în Serie B, cu 39 de puncte, la egalitate cu poziția secundă, ocupată de Reggina.
  • Primele două clasate din Serie B promovează direct. Locurile 3-8 merg într-un play-off în care se decide ultima promovată.

La Genoa, pe lângă George Pușcaș, evoluează și fundașul Radu Drăgușin. De asemenea, "Grifonul" a bătut palma recent cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș. Atacantul român va fi împrumutat până la finalul sezonului, iar clauza pentru transferul definitiv a fost setată la 2 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!