VIDEO George Pușcaș a marcat golul victoriei pentru Genoa cu echipa lui Fabio Cannavaro, în minutul 90+4!

George Puscas benevento - genoa Genoa Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:43
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:43

George Pușcaș (26 de ani) a înscris golul victoriei pentru cei de la Genoa în deplasarea de la Benevento. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-1, iar ”Grifoul” a câștigat trei puncte importante.

Massimo Coda a deschis scorul pentru Genoa în minutul 12, dar cei de la Benevento au reușit să restabilească egalitatea în minutul 58, prin reușita lui Andres Tello. Pușcaș a început meciul din postura de rezervă, dar l-a înlocuit pe Coda în minutul 70 și nu a dezamăgit.

George Pușcaș, golul victoriei în Benevento - Genoa!

Atacantul naționalei României a înscris golul victoriei pentru genovezi în minutul 90+4, după ce a reluat cu capul o minge centrată în careu de Sabelli. În echipa celor de la Genoa, Radu Drăgușin a fost integralist.

În urma acestei partide, Genoa a juns la 39 de puncte și este pe locul trei, la egalitate cu locul doi, care asigură promovarea directă, ocupat de Reggina. În următoarea etapă, echipa lui Pușcaș și Drăgușin va juca pe teren propriu împotriva celor de la Pisa, unde evoluează Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus.

Pentru George Pușcaș, aceasta a fost a doua reușită în 15 partide disputate pentru Genoa în acest sezon. Atacantul evoluează sub formă de împrumut de la Reading pentru echipa care a retrogradat în sezonul precedent din Serie A.

Site-urile de specialitate îi oferă lui George Pușcaș o cotă de piață de trei milioane de euro. La finalul acestui sezon, românul se va întoarce la Reading, unde va intra, din vară, în utlimul an de contract.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!