Italienii sunt impresionati de debutul lui Razvan Marin! Ce au scris dupa primul meci in tricoul lui Cagliari: "O afacere grozava!"

Stranieri Italienii, impresionati de debutul lui Razvan Marin! Ce au scris dupa primul meci in tricoul lui Cagliari: "O afacere grozava!"
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 14:58
Data actualizarii: Duminica 06 Septembrie 2020, 15:05

Razvan Marin a debutat pentru in Italia, in partida amicala Cagliari 1-0 Olbia.

Razvan Marin si-a facut debutul la Cagliari, dupa ce a fost transferat in schimbul a 10 milioane de euro. Internationalul roman a jucat 45 de minute in partida amicala Cagliari 1-0 Olbia si a reusit sa ii impresioneze pe italieni:

"Si-a gasit coechipierii cu o precizie interesanta, a coborat in linia fundasilor pentru a da tonul si a avut 2-3 suturi care au primit aplauze. Pe scurt, Cagliari a facut o afacere grozava", au notat italienii de la centotrentouno.com.

Cele mai bune momente ale lui Razvan Marin la Ajax

 

Razvan Marin a parasit-o pe Ajax dupa doar 2 ani pentru a prinde mai multe minute in teren. In tricoul 'lancierilor' a strans doar 17 meciuri.

"Sunt extrem de fericit sa ma aflu aici, nerabdator sa incep si sa fiu disponibil pentru echipa. De ce am ales Cagliari? Deoarece in acest moment este cea mai buna optiune pentru cariera mea si vreau sa devin mai bun aici", a declarat Razvan Marin dupa ce a semnat cu Cagliari.

8 milioane de euro este cota de piata a mijlocasului roman, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!