Stranieri

Ion Marin l-a SAPAT pe Maradona! Fanii ii cer demisia dupa 0-5: "PLEACA! Ne ruinezi clubul!"

Maradona s-a facut de ras in Emirate! A pierdut cu echipa antrenata de Ion Marin, scor 0-5 inaintea startului de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Octombrie 2011, 07:26
Data actualizarii: Luni 10 Octombrie 2011, 07:32

"Sunt fan al acestei echipe, dar Maradona ne ruineaza clubul" a scris un fan pe site-ul oficial al echipei. "Maradona e aici sa se distreze" a replicat altul. "Sa plece acum!" cer arabii.

Nici presa nu il menajeaza pe argentinian. "Dubai i-a scos fotbalul din cap!" a scris ziarul Al Ittihad.

"A fost o surpriza sa bat cu scorul asta. Ma asteptam la un meci bun, dar nu la asta! Maradona a fost civilizat, nu s-a agitat, a incercat, dar nu i-a iesit nimic. Are un staff de 17 oameni, au facut investitii mari, dar uite ca pe teren nu s-a vazut. Pentru noi e un rezultat imens. M-a intrebat unde am lucrat inainte, a fost uimit ca am riscat atat de mult contra lui. I-am zis ca trebuia sa-l surprind cumva si uite ca am facut-o.

Nu am apucat sa citesc niciun ziar, ne mutam de la hotel la aeroport si tot asa, ne plimbam incontinuu de ieri. Sa fiu sincer, victoria asta e mare pentru ca e legata de numele lui Maradona, nu pentru ca am fi noi cei care am castigat. A fost extraordinar ca atitudine. E una dintre cele mai mari realizari ale mele ca antrenor, e fantastic sa-l bat pe Maradona", a spus Ion Marin pentru www.sport.ro.


Modifică setările cookies