VIDEO Întrebat despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, Gică Popescu a răspuns fără ezitare: ”Știi cum e”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:59
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:58

Presa din Turcia a anunțat recent că Ianis Hagi ar fi bătut palma cu Galatasaray, club la care Gică Hagi, tatăl fotbalistului, făcea senzație în urmă cu mai bine de 23 de ani.

Ianis Hagi este legitimat în prezent la Deportivo Alaves în primul eșalon al Spaniei, fiind trimis sub formă de împrumut de la clubul scoțian Rangers. Internaționalul român a bifat 18 apariții în La Liga până acum și și-a trecut în cont o pasă decisivă.

Întrebat despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, Gică Popescu a răspuns fără ezitare: ”Știi cum e”

Întrebat dacă eșalonul din Turcia este un campionat care i se potrivește lui Ianis Hagi, fostul internațional român a remarcat faptul că un jucător valoros ar trebui să facă față oriunde.

  • Ianis Hagi / Foto - Getty Images

”(n.r. Dacă se adeveresc zvonurile din Turcia credeți că e un campionat care i se potrivește lui Ianis?) Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fobalistic, trebuie să te adaptezi la toate campioantele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător. 

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League - ritm incredibil. La Liga - posesie. Superliga Turciei - un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații”, a spus Gică Popescu.

Cifrele lui Ianis Hagi

Produs de Academia Gheorghe Hagi, Ianis a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Viitorul Constanța (actuala Farul), Fiorentina, KRC Genk, Rangers și Alaves.

  • Rangers: 99 meciuri, 16 goluri înscrise, 21 assist-uri
  • Viitorul Constanța (actuala Farul): 92 meciuri, 24 goluri, 14 assist-uri
  • Alaves: 22 meciuri, 2 goluri, 1 assist
  • Fiorentina Primavera: 19 meciuri, 7 goluri, 3 assist-uri
  • KRC Genk: 19 meciuri, 3 goluri, 4 assist-uri
  • Fiorentina: 2 meciuri, 0 goluri, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!