Stranieri

Interviu senzational pentru Florin Andone in Spania! Ce le-a spus ziaristilor despre prima de la Euro si salariul pe care-l ia

Florin Andone e multumit cu viata lui in Spania. Refuza sa le promita goluri fanilor lui Deportivo, dar ii asigura ca va da totul pentru noua lui echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2016, 15:37
Data actualizarii: Vineri 12 August 2016, 15:45

Intr-un interviu acordat La Voz de Galicia, Andone spune ca succesul nu l-a schimbat si explica de ce se simte norocos ca are viata de acum.

"Succesul nu mi s-a urcat la cap si sper sa nu se intample asta niciodata. Tin picioarele pe pamant. Sunt un privilegiat, familia mea munceste pentru a putea manca si a putea trai. Fara excese. Am castigat destul de multi bani la Cordoba anul trecut, iar acum la Deportivo si mai multi. Dar nu astept pana la urmatorul salariu ca sa incep sa cheltuiesc bani. Am primit si banii de la FRF pentru Euro si nu m-am atins de ei. Jucam in Primera si castigam 2200 de euro pe luna.

Ceea ce nu e rau pentru un muncitor oarecare, dar pentru un salariu de Primera al unui jucator de echipa nationala, nu e mult. Sunt un norocos. Discut asta si cu coechipierii mei: suntem sanatosi, castigam bani, lumea ne iubeste, ce putem sa cerem mai mult? Nu pot sa promit goluri, dar pot sa promit ca niciodata nu voi inceta sa muncesc si sa alerg!", a spus Andone pentru lavozdegalicia.es.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies