Cine mai face asa ceva?! Andone a refuzat un contract URIAS din Premier League pentru ca e indragostit de Spania. Gestul senzational al romanului

Cine mai face asa ceva?! Andone a refuzat un contract URIAS din Premier League pentru ca e indragostit de Spania. Gestul senzational al romanului

Florin Andone ramane la Deportivo. Mesajul pe care l-a transmis la ultima conferinta de presa a fost cat se poate de real!

Andone a refuzat sa puna presiune pe clubul sau si a ignorat o propunere salariala mult superioara pentru a continua cu Depor. "E cel mai bun loc din lume pentru mine. Am fost tratat excelent, familia mea e aici, iubita mea e aici, vreau sa raman", a spus Andone la inceputul saptamanii. Jurnalistii au crezut ca e doar discursul clasic al unui jucator care asteapta ca tratativele dintre cluburi sa se finalizeze.

Mai ales dupa ce a fost dat accidentat, romanul era vazut si de suporteri pe lista plecarilor. Numai ca informatiile publicate azi de presa din Anglia ii valideaza complet declaratiile. Burnley a marit oferta pentru Wood de la Leeds dupa ce Andone le-a inchis toate oportunitatile de negociere. Un acord intre cluburi e foarte aproape sa fie atins, astfel ca Burnley va renunta definitiv la varful nationalei Romaniei.

Adus cu 6 milioane vara trecuta de la Cordoba, Florin Andone are o clauza de reziliere in valoare de 25 de milioane de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies