Stranieri

INCREDIBIL! Rusii ii acuza pe Szekely si Plesan ca au facut un BLAT de 1 milion cu Petrescu! Cum se apara cei doi:

ProSport / Cei doi fosti stelisti au fost schimbati de pe teren in minutul 28 al meciului cu echipa lui Dan Petrescu. Asta dupa ce s-a scris ca vor face blat cu Kuban...

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 August 2011, 09:34
Data actualizarii: Marti 23 August 2011, 09:36

Plesan si Szekely au picat in razboiul pentru suprematie din Rusia. Cei doi au fost acuzati inainte de meci de blat cu Petrescu si romanii de la Kuban iar antrenorul nu i-a ajutat deloc. I-a scos pe amandoi de pe teren in minutul 28, in cnditiile in care Plesan e si capitanul echipei. Kuban a castigat cu 5-0 si a ajuns la a treia victorie consecutiva cu care se apropie din nou de Europa.

"E o nebunie, nu am facut niciodata vreun blat in cariera mea si nici nu o sa fac.

Totul a pornit de la presa rusa. Toata saptamana au aparut tot felul de zvonuri, ca ar urma ca eu sa iau un milion si tot felul de tampenii. Asta ca suntem romani si aici, si la Kuban si ca stiau ca am vorbit la telefon cu romanii de la Kuban. E normal, suntem 5-6 intr-o tara de 145 de milioane...


Nu e normal ca eu si Szekely am fost schimbati de antrenor in acelasi timp. I-am explicat inainte de meci ca dupa ce tot s-a speculat inainte de meci e mai bine sa nu ne bage. Dar el ne-a spus ca nu, suntem jucatori importanti, ca are nevoie de noi. Si apoi ne-a schimbat. Iti dai seama, capitanul echipei schimbat in minutul 28... Nu mi-a convenit ce mi-a facut antrenorul.

O sa am o discutie cu antrenorul si cu presedintele, nu imi convine aceasta situatie" a declarat Mihaita Plesan in ProSport.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies