"Imi vine sa plang cand ma uit la cluburile mari din Romania!" Mircea Lucescu vorbeste despre ultima CRIZA din Liga I

"Imi vine sa plang cand ma uit la cluburile mari din Romania!" Mircea Lucescu vorbeste despre ultima CRIZA din Liga I

Din Rusia, Lucescu vorbeste despre marile probleme ale fotbalului din Liga I.

Mircea Lucescu a comentat problemele financiare prin care trec cluburile cu istorie din Romania.

"Eu am fost foarte legat de cluburi. Lucrul cel mai rusinos in fotbal este falimentul, nu retrogradarea. Cand ma uit la cluburile noastre, brand-uri importante dispar intr-o indiferenta generala. Mie imi vine sa plang."

"De aceea eu am sustinut totdeauna si toate relatiile mele au fost extraodinare cu presedintii de club pentru ca nu i-am pus in situatia sa ii oblig sa cumpere, sa fac declaratii pe care suporterii sa le transfere asupra responsabilitatii presedintilor."

"Se poate vinde absolut orice jucator. Depinde de noi sa il inlocuim, sa crestem altceva. Succesul meu ca antrenor a fost din acest punct de vedere sigur. Titlurile sunt importante, succesul meu ca antrenor a fost acela de a ajuta foarte mult cluburile la care am activat."

"La Galatasaray cand m-am dus aveau 150 de milioane datorii. Cu mine au ajuns la aproape 15 -20 mil. Au plecat 14 jucatori intr-o perioada scurta, ne-am calificat in Champions League de fiecare data. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Besiktas , nu am cumparat niciun jucator de valoare", a declarat Mircea Lucescu la DolceSport.

Citeste si:Mircea Lucescu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Județele care se mai află în zona roșie din cauza COVID-19. În Capitală, incidența a ajuns la 4,15
BRAT
Modifică setările cookies