Ianis Hagi, la Fenerbahce? Victor Becali dezvăluie planul turcilor și anunță: "Mourinho l-a plăcut întotdeauna"

Ianis Hagi Fenerbahce Jose Mourinho Victor Becali Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 18:44
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 18:43

Ianis Hagi (25 de ani), decarul României de la EURO 2024, are șanse mari să își decidă noua echipă de club după turneul final din Germania.

După un sezon mai degrabă modest în Spania, la Alaves, unde a fost împrumutat, Ianis Hagi ar trebui să revină în Scoția, la Rangers, club cu care mai are contract încă doi ani. Totuși, presa scoțiană dă ca sigură plecarea decarului român.

Victor Becali: "Mourinho l-a plăcut întotdeauna pe Ianis Hagi, l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate"

Recent au apărut informații potrivit cărora Fenerbahce, vicecampioana Turciei, formație preluată recent de Jose Mourinho, ar fi interesată de transferul lui Ianis Hagi în această vară. Impresarul Victor Becali a comentat acest zvon.

Victor Becali, care are o relație apropiată de Jose Mourinho, susține că marele antrenor portughez "l-a plăcut întotdeauna" pe Ianis Hagi, însă nu ar exista, cel puțin momentan, o ofertă concretă a lui Fenerbahce. Impresarul adaugă că planul lui Mourinho este acela de a investi masiv în transferuri încă din această fereastră de mercato.

"Momentan noi nu știm nimic concret în ceea ce privește transferul lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Știți foarte bine care este relația noastră cu Jose Mourinho. Momentan nu este nimic. Dar asta nu înseamnă că Ianis Hagi nu ar putea ajunge la Fenerbahce.

Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși", a spus Victor Becali, potrivit Fanatik.

La finalul lunii mai, Jose Mourinho a fost prezent la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur. "The Special One" a fost invitatul lui Ioan Becali și a antrenat Echipa Starurilor Lumii.

O săptămână mai târziu, Jose Mourinho semna cu Fenerbahce un contract pe două sezoane.

Ce a declarat Ianis Hagi: "Le-am spus agenților înainte să merg la națională ce îmi doresc"

Aflat în cantonamentul naționalei României, unde se pregătește pentru EURO 2024, Ianis Hagi a dezvăluit discuțiile purtate cu impresarii săi în ultima perioadă.

"Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei", a declarat Ianis Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!