Stranieri

Ianis Hagi, cea mai mare notă în Rangers - Ross Contry 4-2! Cu cât l-au notat jurnaliștii scoțieni 

Ianis Hagi a fost titular în meciul lui Rangers cu Ross Conty, 4-2, din etapa a 13-a din campionatul Scoției. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 22:24
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 22:32

Rangers a învins-o pe Ross County, 4-2, în etapa a 13-a din campionatul Scoției. Iar Steven Gerrard a decis să îl răsplătească pe Ianis Hagi (23 ani) pentru golul egalizator din meciul din Europa League cu Brondby, 1-1, și l-a titularizat. 

Prestația mijlocașului român a fost din nou solidă. Chiar dacă nu a marcat sau nu a oferit o pasă decisivă, Ianis Hagi, împreună cu Aribo și Bacuna, au primit cea mai mare notă a partidei. Jurnaliștii de la The Scottish Sun le-au acordat nota 8 pentru prestația din meciul cu Ross Conty. 

În urma acestui succes, Rangers ocupă prima poziție în campionatul Scoției, cu 30 de puncte după 13 etape. Pe locul secund se află Celtic, la 4 puncte în spatele echipei lui Hagi Jr., în timp ce ultimul loc de pe podium este ocupat de Hearts, care au acumulat 24 de puncte după 13 etape. 

Ianis Hagi, lăudat de o legendă a lui Rangers 

Șeptarul lui Rangers a marcat trei goluri și a oferit trei pase decisive în 15 meciuri din acest sezon De asemenea, acesta are evoluții bune și la echipa națională, marcând în poarta Germaniei, în urmă cu o lună.

Kris Boys, atacantul cu 215 meciuri și 121 de goluri în tricoul lui Rangers, laudă prestațiile lui Ianis Hagi, considerând că ceea ce îi lipsește pentru a fi complet este viteza.

„Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă.

Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el”, a declarat Boyd, potrivit rangersnews.

Modifică setările cookies