Dennis Man Parma Stranieri

Golul lui Dennis Man l-a convins! Ce plănuiește antrenorul Parmei după reușita românului

Dennis Man (23 de ani) a încheiat o lungă perioadă de secetă la ultimul meci al Parmei, 4-1 contra lui Pordenone, în runda 22 din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 21:26
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 21:28

Man a înscris pentru Parma și a înregistrat primul gol după o pauză de cinci luni. Presa din Italia a avut cuvinte de laudă pentru român, iar antrenorul Giuseppe Iachini este gata să îl recompenseze pe fostul jucător de la FCSB.

Dennis Man, anunțat titular la următorul meci al Parmei

De multe ori introdus pe parcurs în acest sezon sau chiar rezervă neutilizată, Dennis Man ar urma să fie titular în următorul meci al Parmei, care este programat marți, de la 19:30, contra formației de pe locul secund din Serie B, Cremonese.

Jurnaliștii de la Parma Live se așteaptă ca Dennis Man să fie titular în atac alături de nigerianul Simy, în timp ce veteranul Goran Pandev are șanse minime să înceapă din primul minut, având în vedere că a părăsit terenul accidentat la ultimul joc.

Astfel, Man ar urma să schimbe din nou postul. Dacă în ultima rundă a fost utilizat ca mijlocaș ofensiv în spatele atacanților Simy, Bonny, respectiv Pandev, în repriza secundă, internaționalul român poate fi folosit acum într-o poziție ceva mai avansată, mai aproape de rolul său obișnuit.

"Trebuie să știe cum să se adapteze și să își pună calitățile în slubja echipei. Băiatul (n.r - Dennis Man) trebuie să înțeleagă că este obligatoriu să știe să joace în mai multe poziții. 

În acest fel, i se va deschide o nouă perspectivă. Insist pentru asta și la fel am făcut-o cu toată lumea, inclusiv cu Bernabe (n.r - Adrian Bernabe, mijlocaș la Parma). La fel am procedat cu Bennacer, Dybala sau Belotti. Disponibilitatea este necesară pentru binele echipei", spunea Iachini, după ultimul meci al Parmei.

  • 3 goluri a marcat Dennis Man în acest sezon la Parma

Parma ocupă locul 11 în Serie B, cu 28 de puncte în 22 de etape, la șase lungimi în spatele ultimei poziții care duce în play-off-ul pentru promovare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!