Gest SENZATIONAL al lui Galca dupa victoria cu Bilbao! Toti ziaristii s-au ridicat sa-l aplaude

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2016, 17:41
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2016, 17:46

Costel Galca a castigat 4 din ultimele 6 meciuri si confirma increderea pe care jucatorii sai i-au acordat-o in momentele dificile din urma cu doua luni.

Antrenorul roman a reusit azi unul dintre cele mai importante rezultate de cand e pe banca lui Espanyol. A batut-o cu 2-1 pe Bilbao si s-a distantat la 7 puncte de zona retrogradarii.

Dupa meci, Galca i-a surprins pe jurnalisti cu un mesaj superb de solidaritate. A vorbit despre joc, iar la final a tinut sa faca o dedicatie complet neasteptata. Galca a oferit victoria in onoarea zilei mondiale a sindromului Down, care e pe 21 martie. Toti jurnalistii s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat emotionati.

"Sunt multumit de victorie si de modul cum s-au angajat baietii mei la meciul de azi. Am crescut in timpul jocului. Am avut in fata o echipa mare, cu multa experienta, care domina jocul de posesie si care propune un fotbal foarte intens. Le multumesc fanilor pentru sustinere!", a transmis Galca, inainte de a adresa un ultim mesaj: "Vreau sa dedic cele 3 puncte in cinstea zilei mondiale a sindromului Down!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!