Stranieri

Gest fara precedent in fata lui Reghecampf! Agitatie MAXIMA pentru milioane de fani al Hilal! Ce problema URIASA are Reghe

Reghecampf a semnat cu Al Hilal si vrea sa devina SEIC dupa ce castiga tot cu noua sa echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iunie 2014, 09:11
Data actualizarii: Joi 12 Iunie 2014, 09:25

Nu-i va fi usor sa se impuna in Arabia Saudita! Al Hilal a fost somata sa dea explicatii Ministerului pentru Dezvoltarea Sportului dupa un zvon aparut pe retelele de socializare! Autoritatile s-au autosesizat in urma mai multor 'plangeri' formulate de suporteri in legatura cu religia antrenorului roman!

Sefii lui Al Hilal au trebuit sa ii asigure pe conducatorii Ministerului ca Reghecampf nu e evreu, asa cum anuntau zvonurile in ultimele zeci de ore la Riad. Clubul chiar a emis o informare oficiala catre institutie in care explica alegerea Reghecampf si faptul ca acesta nu e de religie iudaica! Presedintele lui Al Hilal s-a aparat si in fata atacurilor venite din partea suporterilor rivalei Al Nasr prin mai multe postari facute ieri pe Twitter!

Laurentiu Reghecampf a semnat pe 2 ani cu Al Hilal si are ca obiectiv castigarea campionatului si a Ligii Campionilor Asiei inca din primul sezon.


 

Modifică setările cookies