Stranieri

Gazzetta dello Sport anunță că o echipă de Liga Campionilor îl vrea pe ”turbo” Mihăilă!

Chiar dacă nu trece prin cea mai bună perioadă la Parma, internaționalul român ar putea reveni în această iarnă în Serie A. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:04
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 11:06

”Atalanta, asalt la Mihăilă”, scrie în ediția de astăzi Gazzetta dello Sport, precizând că transferul internaționalului român de la Parma ar putea avea loc în ultimele ore din acest mercato.

”Un turbo pentru motorul Atalantei? Mercato părea să se fi încheiat pentru clubul nerazzurro atunci când Robin Gosens a fost vândut la Inter. 

Acum însă Atalanta încearcă să pună mână pe o oportunitate cu nume și prenume, Valentin Mihăilă. Extremă, românul de la Parma are în viteză cea mai bună armă. Cele două cluburi iau în calcul un împrumut cu răscumpărare în vară, cel puțin aceasta este baza ofertei. 

Parma, însă, a spus deja nu unei oferte similare de la Sassuolo în urmă cu câteva săptămâni, după ce a respins avansurile din vară ale lui Lazio”, a explicat Gazzetta dello Sport dedesubturile posibilului transfer.

În actualul campionat, Mihăilă a jucat la Parma în 13 partide din Serie B și a marcat de două ori. Atalanta a evoluat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor și va juca în primăvara europeană în șaisprezecimile Europa League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies