Stranieri

Gardos a vorbit despre ce pateste la Southampton! "Iti baga mana in gat, in ochi! Nu poti sa PLANGI!" Care sunt 'daunele' patite:

Fostul jucator al Stelei a comentat cum se simte in Anglia la 9 luni de la transfer.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 11:52
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 12:25

Florin Gardos le-a povestit celor de la ProSport intr-un interviu care e situatia pentru el la Southampton, acolo unde anunta ca s-a acomodat repede, dar si care sunt 'urmarile' dupa ce a inceput sa devina o prezenta tot mai obisnuita in echipa de start:

"Publicul fiind aproape, se simte. Simti publicul mult mai aproape de tine. Intr-adevar nu este acelasi, cum este in Romania la un meci al Stelei, cand este un stadion plin. Nu este aceeasi galagie, aceeasi atmosfera, este un public mai de teatru, dar este o atmosfera frumoasa oricum", a spus Gardos.

Fostul jucator al Stelei a vorbit si despre 'daune':

"Mi-am ciobit deja un dinte. Exista multe contacte, adica iti baga mana in gat, in ochi, asta este fotbalul si trebuie sa te acomodezi. Nu poti sa te arunci pe jos si sa incepi sa plangi! Totusi, presiunea este mai mica decat am avut eu la Steaua. E un fotbal mai relaxat", a mai spus jucatorul.

Fostul fundas al Stelei a spus cum ar putea sa revina: "Mi-as dori sa revin pe final de cariera la Steaua si poate, in viitor, sa am o functie in conducerea clubului. Dar nu prea ma atrage meseria de antrenor in momentul de fata", a incheiat Florin Gardos.

El s-a transferat in Anglia in august 2014, pentru suma de 6,8 milioane de euro. Gardos are 26 de ani si jumatate si este cotat acum la 6 milioane de euro.

Modifică setările cookies