Stranieri

Galatasaray, pregătită să-i împrumute pe Cicâldău și Moruțan! Unde pot ajunge românii în vară

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (23 de ani), transferați de Galatasaray în vara anului trecut, joacă tot mai puțin la formația turcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 16:52
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 16:53

Deși au avut un start bun de sezon sub comanda lui Fatih Terim, Cicâldău și Moruțan nu mai sunt titulari în mandatul lui Domenec Torrent, iar fostul jucător de la FCSB chiar a fost exclus din lot la ultimele două partide de campionat.

Galatasaray, pregătită să-i împrumute pe Cicâldău și Moruțan

În acest context, publicația turcă Fotomac anunță că șefii lui Galatasaray au început deja discuțiile pentru stabilirea viitorului celor doi români, iar o variantă plauzibilă este cea a unor împrumuturi pentru Moruțan și Cicâldău.

Sursa citată scrie că Alexandru Cicâldău ar putea ajunge la Sampdoria, ocupanta locului 16 din Serie A. În luna martie, presa turcă anunța că Galatasaray ar fi acceptat deja o ofertă de 10 milioane de euro din partea formației italiene, iar mutarea ar fi condiționată doar de rămânerea echipei lui Marco Giampaolo în Serie A.

În ceea ce îl privește pe Olimpiu Moruțan, turcii scriu că o posibilă destinație pentru mijlocaș este Rangers, actuala campioană a Scoției, la care evoluează și Ianis Hagi. Inclusiv această variantă a fost vehiculată în trecut de publicații din Turcia.

Totuși, jurnaliștii de la Fotomac subliniază că o decizie finală a lui Galatasaray în privința lui Moruțan și Cicâldău va fi luată de noul antrenor al echipei, care va fi numit la finalul sezonului.

Olimpiu Moruțan, a cărui sumă de transfer la Galatasaray a ajuns la 4,1 milioane de euro, a jucat până acum în 32 de meciuri la Galatasaray, a marcat trei goluri și a oferit cinci pase decisive.

Alexandru Cicâldău, cumpărat pentru 6,5 milioane de euro, a strâns 38 de meciuri, cinci goluri și patru pase decisive la Galatasaray.

Modifică setările cookies