Frate, frate, dar rivalitatea e rivalitate! Fratii Goian au visuri marete - vor sa antreneze Steaua si Dinamo | VIDEO

Doi frati si-au propus sa antreneze cele mai titrate echipe ale Romaniei, Steaua si Dinamo, si sa fie adversari in marele derby.

Fratii Goian s-au revazut dupa un an. Au petrecut Craciunul in Bucovina. Fostul stelist, Dorin, joaca in Grecia, la Asteras, iar fratele mai mic, fost la Dinamo, e in China. De Craciun si-au pus dorinta sa devina antrenori la Steaua si la Dinamo.

"Ar fi frumos sa continuam duelul dintre Steaua si Dinamo si din aceasta postura. Din pacate nu am reusit sa jucam pentru aceeasi echipa, si asta ar fi un vis de-al nostru", spune Lucian Goian.

Cei doi frati au o sansa sa-si implineasca visul in China, daca-i ia Contra la echipa lui. Legitimat la o echipa din China, Lucian Goian n-ar spune nu unui transfer la Guangzhou. Acesta il poate ajuta pe Contra si cu limba chineza.

"Ii va fi foarte greu sa invete. Mie mi-a luat mult, nici nu mai stiu cat. Tin minte ca in primele 6 luni nu intelegeam absolut nimic. Imi descarcasem aplicatii pentru a invata limba chineza", a mai spus Lucian Goian.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies