Stranieri

Francezii au pus ochii pe Bicfalvi! Mijlocasul roman este intre remarcatii turului de campionat pentru L'Equipe

Bicfalvi este intre remarcatii francezilor, alaturi de nume mai cunoscute ca Bacca de la Sevilla si Dybala de la Palermo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 19:23
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 19:29

Jucătorul echipei Volin Lutk, Eric Bicfalvi, a fost inclus intr-un clasament realizat de cotidianul L'Equipe cu fotbalişti care s-au remarcat in campionatele europene de la inceputul sezonului.

"Cel mai bun marcator din campionatul Ucrainei nu joacă la Dinamo Kiev. Nici la Şahtior Donetk sau Dnepr Dnepropetrovsk. Ci la Volin Lutk. Echipa la care Eric Bicfalvi a venit in 2012. Internationalul român a reuşit deja nouă goluri in acest sezon. Mijlocaş tehnic, abil, el marcase doar 19 goluri de la debutul ca profesionist, in 2005", a notat L'Equipe.

In materialul realizat de L'Equipe se mai află Charlie Austin (QPR, 13 goluri), Paulo Dybala (Palermo, 10 goluri), Carlos Bacca (FC Sevilla, 12 goluri), Alexander Meier (Eintracht Frankfurt, 12 goluri), Talisca (Benfica Lisabona, 9 goluri), Abdoulaye Diaby (Mouscron, 12 goluri), Anthony Andreu (Hamilton Academical, 12 goluri), Shkelzen Gashi (FC Basel, 11 goluri), Bibras Natkho (CSKA Moscova, 8 goluri) şi Bartholomew Ogbeche (Cambuur, 10 goluri).

Modifică setările cookies