Stranieri

Florin Andone e al doilea roman din istoria Spaniei care reuseste asta! Performanta fantastica atinsa dupa 24 de ani

Florin Andone e intr-o forma de vis. A marcat o dubla in ultimul meci al lui Deportivo, in campionat, 5-1 cu Real Sociedad.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2016, 09:58
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2016, 10:02

Cu 5 goluri in ultimele 4 meciuri, Florin Andone a devenit al doilea roman din istoria Spaniei care reuseste o dubla in campionat.

Gabi Balint a fost singuru roman care a reusit aceasta performanta pana acum, in 1992.

"Acesta este drumul pe care trebuie sa continuam. Avem cateva meciuri in care am jucat bine si am fost rasplatiti pentru evolutiile bune, pentru ca fotbalul a fost cu noi nu neaparat nedrept, dar am avut ghinion."

"In sfarsit a venit si ziua noastra si sunt foarte fericit ca am reusit sa inscriu pentru acesti suporteri. Sunt foarte fericit, nu pot sa te mint, muncesc zi de zi ca sa inscriu, pentru asta m-a transferat Deportivo, ca sa marchez goluri. Este adevarat ca traversez o perioada buna, dar trebuie sa raman cu picioarele pe pamant si sa muncesc la fel."

"Am mai spus-o, e o chestiune de moment, sunt perioade negative si pozitive, erau momente in care nu puteam sa inscriem, acum reusim sa marcam cu usurinta. Trebuie sa incercam sa ne aparam bine si sa marcam la fel de mult. Suntem fericiti pentru ca eu cred ca muncim bine, zi de zi. Meritam toti felicitari, atat stafful tehnic cat si jucatorii. Suntem uniti si meritam victoria pentru ca muncim din greu", a declarat Florin Andone, dupa ce a reusit sa marcheze al 5-lea sau gol in ultimele 4 meciuri pentru Deportivo.

Modifică setările cookies