Laurentiu Reghecampf Al Hilal Stranieri

VIDEO! Primele declaratii date de Reghecampf la Al Hilal! Care sunt primii stelisti cu care a vorbit imediat cum a ajuns acolo

Laurentiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Al Hilal, unde a dat primele declaratii intr-o conferinta de presa.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Mai 2014, 18:10
Data actualizarii: Sambata 31 Mai 2014, 23:03

"Am venit la un club mare, printre cele mai mari din Golf. Sunt fericit cu ceea ce am vazut aici, cu fanii lui Al Hilal si modul in care m-au primit aici. Avem timp o luna pana cand ne vom intalni. Am informatii de la managerul echipei, ieri am purtat o discutie buna cu el si sunt sigur ca vom repara totul pana la primul meci. In acest moment, nu vorbim despre transferuri. Vreau sa vad echipa, sa cunosc toti jucatorii, iar apoi, alaturi de cei care lucreaza in club, vom decide ce facem." 

"Am multe informatii despre Al Hilal, dupa ce am vorbit cu Cosmin Olaroiu, si Anghel Iordanescu, fosti antrenoi aici. Am petrecut ieri mai multe ore alaturi de managerul echipei, am vorbit despre tot. O sa facem ceva nou pentru toti jucatorii. Imi place ca echipa mea sa joace fotbal si sa dea totul pentru fani, de asta e nevoie de o pregatire buna si mai multa munca. Avem o luna intreaga de munca pana incepe campionatul. Stiu ca fanii vor sa castigam toate competiile si sunt nerabdator sa ajut la implinirea acestor obiective."

"Va rog sa intelegeti bine ceea ce spun. Echipa este buna, avem jucatori foarte buni in echipa, sunt sigur ca se vor descurca mai bine la anul si am incredere in toti jucatorii. Daca luam una sau doua decizii, o vom face daca este nevoie."

"Vrem sa castigam totul, fanii au nevoie de asta, eu sunt aici sa fac asta. Pentru mine este foarte important sa am un sezon bun alaturi de echipa. Lucrez numai cu stafful meu, am incredere in ei, ii cunosc foarte bine. Pentru moment nu vorbim despre schimbari. Sunt sigur ca in viitor vor aparea multe nume, dar pentru moment am fost de acord cu conducerea sa vedem echipa in pregatiri, iar apoi vom vedea daca vom face ceva. Nu simt pesiune, la anul vrem multe trofee.", a spus Reghecampf.

Modifică setările cookies