EXCLUSIV | Impresarul turc al lui Ekeng a vorbit si despre revenirea lui Mircea Lucescu la Istanbul: "Exista de ceva vreme zvonul asta, ca ar veni alaturi de Razvan"

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Mai 2016, 16:51

	EXCLUSIV | Impresarul turc al lui Ekeng a vorbit si despre revenirea lui Mircea Lucescu la Istanbul: "Exista de ceva vreme zvonul asta, ca ar veni alaturi de Razvan"

Mircea Lucescu pare tot mai aproape de o despartire de Sahtior Donetsk dupa 12 ani petrecuti in Ucraina, iar presa turca insista asupra unui scenariu cu adevarat interesant: Mircea si Razvan Lucescu, "la pachet" la unul dintre granzii campionatului.

Mircea Lucescu a pierdut titlul in Ucraina in acest an in fata rivalilor de la Dinamo Kiev, iar saptamana aceasta a parasit si Europa League dupa 3-5 la general in semifinale impotriva Sevillei. Pentru antrenorul roman, acesta ar putea fi ultimul sezon petrecut in Ucraina, dupa 12 ani la carma Sahtiorului.

Presa din Turcia a speculat in ultima perioada pe seama unei reveniri a celui poreclit "Il Luce" pe malurile Bosforului, cele mai importante cotidiane de la Istanbul anuntand ca marile forte Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas se intereseaza de roman.

De asemenea, ziaristii turci au avansat si un scenariu extrem de interensat: Mircea Lucescu, impreuna cu Razvan Lucescu la acelasi club.

Sosit de urgenta in Romania dupa moartea camerunezului Patrick Ekeng, impresarul turc Hasan Anil Eken a vorbit in studioul Sport.ro despre fostul mijlocas al lui Dinamo, dar si despre Mircea si Razvan Lucescu.

Acesta a spus ca zvonurile legate de revenirea lui Il Luce in Turcia sunt tot mai sonore in ultima perioada si ca la Istanbul se insista asupra faptului ca cei doi "Lucesti" vor merge impreuna la Galatasaray.

"Exista in fotbalul turc de ceva vreme un zvon ca Razvan Lucescu sa vina antrenor principal la Galatasaray, iar Mircea Lucescu director sportiv. Deocamdata este un zvon care circula, dar ramane de vazut ce se va intampla la vara. Eu nu am niciun fel de colaborare ori implicare, nu ii cunosc", a spus Hasan Anil Eken, fostul impresar al camerunezului Patrick Ekeng, IN DIRECT la Ora Exacta in Sport.

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies