Stranieri

"Eu NU cedez, insa e greu sa mi se dea TIMP!" Chiriches vorbeste despre transferul ratat la Roma si telefonul care suna:

Vlad Chiriches a ratat imprumutul la AS Roma pe ultima suta de metri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 07:56
Data actualizarii: Miercuri 04 Februarie 2015, 08:15

Mai exact, in ultimele ore de mercato, din aceasta iarna. Tottenham a vrut sa-l imprumute pe Vlad la AS Roma, pana la vara, iar italienii sa aiba optiune de cumparare pentru 6 milioane de euro.

Suma pe care AS Roma urma sa o dea acum pentru Chiriches a fost problema: presa internationala a scris ca romanii s-au enervat si au sistat negocierile pentru ca londonezii au vrut initial 500.000 de euro pentru imprumut, suma acceptata, apoi au urcat pretentiile la 3 milioane de euro!

Vlad Chiriches a vorbit la Dolce despre ce s-a intamplat:

"Au fost anumite discutii, dar se pare ca nu a fost sa fie si sunt in continuare jucatorul lui Tottenham. Mi-as fi dorit sa joc mai mult. Aici mi-e un pic mai greu de a evolua. Asta era principalul obiectiv, sa ajung undeva unde sa o iau de la inceput si sa demonstrez ca pot sa joc. Nu trec printr-un moment extraordinar in cariera mea. Dar in continuare muncesc foarte mult la antrenamente, sunt acelasi jucator serios si incerc sa intru in echipa, sa joc cat se poate de mult.

Nu mi-e usor, dar daca ma antrenez, vin si rezultatele. De cand am plecat de la Steaua, Roma m-ar fi dorit. Dar inca nu se poate. Inceputul de sezon l-am pierdut pentru ca am avut problema la spate. Apoi mi-a fost putin greu sa revin la forma, fizic. Am evoluat in două meciuri si nu am facut-o foarte bine. Asta a contat foarte mult. La un club mare e foarte greu sa ti se dea timp.

Se incearca sa se creeze un cuplu de fundasi centrali. S-a creat acest cuplu si gred ca e mai greu sa intri. Dar nu cedez. Antrenorul mi-a spus ca e multumit de mine si isi doreste sa continui. Eu mi-am spus dorinta de a evolua mai mult. El mi-a spus ca e un sezon lung si vor veni meciuri in care vor evolua.

Cred ca dacă clubul nu a fost de acord cu transferul meu, isi doreste sa evoluez. Nu ma simt foarte confortabil pe partea dreapta. Daca echipa a avut nevoie de mine, am incercat sa fac fata", a spus Vlad Chiriches.

Modifică setările cookies