Englezii au publicat adevarul abia acum! MOTIVUL pentru care Pantilimon a fost vandut de Sunderland la Watford

Autor: Sport.ro
Vineri 22 Ianuarie 2016, 14:42

	Englezii au publicat adevarul abia acum! MOTIVUL pentru care Pantilimon a fost vandut de Sunderland la Watford

Costel Pantilimon a fost unul dintre cei mai buni portari din Premier League in acest sezon, insa cei de la Sunderland l-au vandut la Watford in urma cu cateva zile. 

"M-a impresionat inca din primul minut de cand am venit aici", a declarat Sam Allerdyce despre portarul roman, dupa ce a decis sa renunte la el. Jurnalistii englezi se intreaba acum de ce a renuntat managerul britanic la unul dintre putinii jucatori din echipa care s-au ridicat la nivelul Premier League in acest sezon. Raspunsul e simplu. Banii. Sunderland a obtinut 650.000 de euro de pe urma lui Pantilimon, dublu fata de cat ar fi obtinut de pe urma vanzarii lui Vito Mannone, celalat portar cu experienta din lotul lui Sunderland.

In plus, Pantilimon a eliberat si un salariu de aproximativ 1 milion de euro ce poate fi folosit la intarirea apararii echipei, punctul extrem de slab din acest sezon. Allerdyce pariaza pe tanarul portar Pickford, pe care il vede urmatorul Hart, insa acesta a incasat 7 goluri la primele doua aparitii.

"Suporterii sunt dezamagiti, dar vanzarea lui Pantilimon poate insemna diferenta in acest sezon pentru Sunderland", scrie Sunderland Echo, care dezvaluie ca sunt probleme mari cu banii la club din cauza transferurilor esuate din ultimii ani. 

 

Nr. 1

 

Costel Pantilimon ocupa locul 1 in topul celor mai ocupati portari din Premier League. Portarul roman a parat 71 de mingi in 1530 de minute jucate, o medie de o minge aparata la 21.5 minute. 

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies