El e jucatorul BIJUTERIE care a refuzat Steaua vara asta! "Voiam neaparat sa plec, trebuia sa o fac!" De ce n-a vrut sa joace in Liga

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Iulie 2013, 17:28

	El e jucatorul BIJUTERIE care a refuzat Steaua vara asta! "Voiam neaparat sa plec, trebuia sa o fac!" De ce n-a vrut sa joace in Liga

A fost una dintre prioritatile lui Reghecampf, insa a ales sa plece din Romania!

Chitu explica intr-un interviu acordat presei franceze de ce a ignorat posibilitatea de a juca in Champions League in momentul in care a fost ofertat de Valenciennes si spune ca adaptarea sa in Franta a fost mai rapida decat s-ar fi asteptat.

"Venirea mea la Valenciennes a fost rapida pentru ca era cel mai bun lucru pentru mine. Totul s-a decis in urma cu o luna sau doua. Mai erau si alte cluburi care ma doreau.. Voiam sa plec din Romania pentru a continua sa progresez, era necesar. Si am primit sfaturi de la prietenul meu Florin Bratu.

El mi-a zis ca Valenciennes este un club bun, ca trebuie sa fiu serios si sa invat cat mai repede franceza. Mi-a vorbit si despre suporteri. Florin este un prieten foarte bun", a spus Chitu.

Mijlocasul ofensiv a precizat ca in Romania antrenamentele nu semanau cu cele de la Valenciennes: "Nu ne antrenam asa. Aici antrenamentele sunt mai rapide, mai solicitante fizic. M-am acomodat foarte bine. Nu este o mare schimbare fata de Romania, desi nu a fost usor sa plec atat de tanar. Sunt aici impreuna cu varul meu si asta ma ajuta. Vreau sa invat rapid, imi place mult echipa. Jucatorii sunt draguti cu mine, clubul este o familie. Se glumeste mult, ca in Romania. Voi invata repede franceza pentru a intelege totul. Voi lua lectii la revenirea din stagiul de pregatire", a adaugat Chitu.

Aurelian Chitu a semnat, in iunie un contract pe patru sezoane cu Valenciennes. Chitu a jucat in ultimele sezoane la Viitorul Constanta.

Sursa: Mediafax

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Gheorghe Cojanu a fost revocat din funcţie
BRAT

Modifică setările cookies