"EFECTUL GALCA" si transformarea spectaculoasa adusa de fostul antrenor al Stelei in Spania! Cum e laudat de El Mundo Deportivo

"EFECTUL GALCA" si transformarea spectaculoasa adusa de fostul antrenor al Stelei in Spania! Cum e laudat de El Mundo Deportivo

Costel Galca este laudat de presa din Spania dupa primele doua victorii de pe banca celor de la Espanyol.

Intr-un articol publicat de El Mundo Deportivo, Costel Galca este considerat principalul factor pentru transformarea rapida a lui Espanyol in ultima saptamana.

"A trecut o saptamana de la schimbarea lui Sergio Gonzalez cu Galca si Espanyol este schimbata sau, cel putin, la echipa s-a produs un soc. Doua meciuri, doua victorii intr-un moment in care stadionul Cornella-El Prat nu mai parea o fortareata"

"Arena si-a recapatat puterea acum in meciurile importante. Nu vorbim despre o crestere uriasa, dar putem spune ca e o imbunatatire. "Efectul Galca" functioneaza, insa mai este mult de muncit. Galca a reusit insa sa aduca doua schimbari importante"

"Se apara bine si joaca foarte clar in atac iar echipa construieste de la primul om fiecare faza. E o echipa verticala care, in ciuda faptului ca mai are multe lucruri la care trebuie sa lucreze, poate privi Craciunul si noul an cu un sentiment pozitiv", scriu cei de la El Mundo Deportivo.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies