Stranieri

'E PETARDA! Am dat degeaba doua milioane pe el!' Jucatorul DISTRUS de Becali pentru ca era prea iubit de fani a INVIAT dupa doi ani de COSMAR! Ce super gol a dat

A fost lasat sa plece liber de contract, chiar daca Steaua platise pe el aproape doua milioane de euro! Becali s-a chinuit un an sa-l dea afara, insa antrenorii au insistat sa fie pastrat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 12:27
Data actualizarii: Miercuri 28 Noiembrie 2012, 12:37

Aflat in conflict cu fanii, Becali nu a vrut sa-l excluda din lot pe unul dintre favoritii tribunei, chiar daca l-a trimis in mai multe randuri la echipa a doua.

Dupa doi ani in care a fost invizibil in fotbal, Janos Szekely simte din nou pasiunea jocului. A ajuns la Korona Kielce, in Polonia, unde devine tot mai important etapa dupa etapa! In partida cu Piast Glwice (4-0), Szekely a marcat primul sau gol pentru Korona!

A jucat 73 de minute, a fost aplaudat de tot stadionul in momentul schimbarii, iar la final s-a bucurat alaturi de ultrasi si de restul colegilor.

"E petarda! Am dat degeaba banii pe el, 1,8 milioane de euro! Nu ma mai pacalesc eu cu jucatori ca asta!", a spus Becali despre Szekely, care dupa despartirea de Steaua a jucat in Rusia, la Volga.


 


Modifică setările cookies