"E ca un Bugatti Veyron!" Declaratii SENZATIONALE la adresa lui Ionut Radu: "Are tot ce ii trebuie pentru a fi in top mondial!"

"E ca un Bugatti Veyron!" Declaratii SENZATIONALE la adresa lui Ionut Radu: "Are tot ce ii trebuie pentru a fi in top mondial!"

Un fost portar al celor de la Craiova si Otelul a vorbit despre situatia lui Andrei Radu.

Portarul roman al celor de la Genoa, Ionut Radu, este unul dintre cei mai promitatori tineri portari din Italia. Fostul portar al celor de la Craiova si Otelul, Dorin Arcanu, a vorbit despre situatia lui Radu de la Genoa si spune ca are tot ce ii trebuie pentru a ajunge un portar de clasa mondiala.

"Radu e Radu! Fizic, poate ar fi un Lloris cu care l-as compara, dar are ceva peste la capitolul personalitate si mod de a influenta grupul. Credeti-ma ca Radu e dotat cu tot ce-i trebuie pentru a fi in top mondial. E tipul de portar care-ti ofera motive sa ai asteptari maxime de la el. E ca un Bugatti Veyron. Te sui la volan si n-au cum sa-l compari cu nimic", a spus Arcanu pentru Gsp.

Citeste si:Ionut Radu


VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT