Veste uriasa pentru Ionut Radu: revine la Inter! "Antonio Conte il urmareste." Dezvaluiri facute de impresarul jucatorului

Veste uriasa pentru Ionut Radu: revine la Inter! "Antonio Conte il urmareste." Dezvaluiri facute de impresarul jucatorului

Ionut Radu a aparat foarte bine in ultimele etape pentru Genoa si Inter vrea sa il aduca inapoi.

Impresarul lui Radu, Crescenzo Cecere a dezvaluit care va fi viitorul lui Ionut Radu. Dupa prestatiile foarte bune din ultimele etape a venit si vestea pe care o astepta.

"Ritmul de crestere este in linie cu asteptarile tuturor, dupa acest sezon el va reveni la Inter si isi va disputa postul cu Samir Handanovici. La Genoa, el a crescut si s-a impus ca unul dintre portarii cei mai importanti. A fost cea mai buna alegere, a avut posibilitatea de a creste, chiar cu ceva naivitate cauzata de lipsa initiala de experienta. A fost de multe ori determinant, va fi si in viitor. Antonio Conte il urmareste.

Se gandeste si la echipa nationala si spera sa debuteze dupa evolutiile optime de la under 21. A venit si premiul din Romania, de cel mai bun portar, o recunoastere care ne flateaza. Inter este un mare club, cu un antrenaor extraordinar. El pregateste prezentul, dar si viitorul. Si cu Radu este un proiect care se desfasoara de multi ani", a spus Cecere pentru tuttomercatoweb.it.

Genoa se afla pe prima pozitie retrogadabila din Serie A, cu 10 puncte dupa 14 etape. Ionut Radu a fost integralist in toate partidele din acest sezon.

VIDEO PROTVPLUS.RO

CTP, despre încă 4 ani cu Firea: "Nu mai suportam. S-a asociat cu o vânzătoare de hârtie igienică second-hand"
BRAT