Dragușin, titular în al doilea meci consecutiv! Ce notă a primit românul după înfrângerea usturătoare cu Torino 

radu dragusin Sampdoria Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 09:32
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 09:42

Radu Drăgușin, integralist în etapa a 11-a din Serie A. 

Radu Drăgușin (19 ani) a decis în vara aceasta să plece de la Juventus pentru a bifa mai multe minute. Așa că Florin Manea l-a împrumutat la Sampdoria până la finalul sezonul. 

După două luni în care nu a fost folosit, românul a primit o șansă în meciul cu Spezia, 2-1 din etapa a noua din Serie A, fiind introdus pe teren de Roberto D'Aversa în minutul 70. Prestația sa l-a convins pe antrenorul italian să îl titularizeze și în următoarele două meciuri, cu Atalana, 1-3, și Torino, 0-3.

Cu toate că au fost învinși de torinezi fără drept de apel, jurnaliștii de la sampnews24.com i-au acordat lui Drăgușin a două cea mai mare notă din echipa Sampdoriei. Românul a primit 5,5, în timp ce Thorsby a văzut 6. 

A meritat să fie titular după două probe excelente. Fundașul îl convinge pe D'Aversa în continuare. Suferă puțin, mai ales în prima repriză, când greșește cu întregul departament, iar în repriza secunda, după 0-2 performanțele tuturor se prăbușesc”, au scris italienii despre Drăgușin.

Cotat la 3 milioane de euro, potrivit transfermarkt, partida cu Torino, 0-3, a fost al treilea meci al sezonului pentru stoperul român. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!