Stranieri

DEZVALUIREA lui Gigi: "Mirel nici NU a vrut sa auda de un transfer afara! Asa ca am umblat la bani!" Salariul URIAS al lui Radoi:

Mirel Radoi a fost, la un moment dat, cel mai bine platit jucator din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 11:55
Data actualizarii: Sambata 24 Ianuarie 2015, 12:07

Cel putin asa sustine Gigi Becali intr-un pasaj din cartea pe care a scris-o la inchisoare. El povesteste cum s-a comportat Mirel Radoi, finul sau, inainte sa plece de la Steaua, cand avea mai multe oferte, si ce salariu avea capitanul din Ghencea.

"Un alt fotbalist care m-a impresionat. Bine, pe el il cunosteam la perfectie, doar era finul meu. Tocmai de aceea ma gandeam ca putea profita, putea veni la mine cu rugamintea de a-l lasa sa joace afara, in strainatate, visul oricarui fotbalist. Dar el nici nu a vrut sa auda asta, din contra, a cerut sa semneze prelungirea intelegerii cu Steaua pentru inca trei ani.

Cred ca era prin 2005 sau 2006. Era capitanul echipei, motorul ei, asa ca am gandit ca e cazul sa-l rasplatesc cu un salariu mare, foarte mare pentru acel moment. 350.000 de euro pe sezon.

Concret, in cei trei ani in care el urma sa continue la noi, ajungea la peste un milion de euro, cifra civilizata chiar si pentru campionatele cu valoare", a spus Gigi Becali.

Al Hilal l-a cumparat pe Mirel Radoi in 2009 pentru 5 milioane de euro. 'Finul' este acum liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Al Ahli. Radoi implineste 34 de ani in luna martie.

Modifică setările cookies