Decizia luata de Fiorentina dupa un Euro plin de erori pentru Tatarusanu! Italienii anunta ca Ianis Hagi ajunge vara asta la Fiorentina

Decizia luata de Fiorentina dupa un Euro plin de erori pentru Tatarusanu! Italienii anunta ca Ianis Hagi ajunge vara asta la Fiorentina

Impresarul lui Tatarusanu a mers sa discute cu directorul sportiv al clubului Fiorentina.

Impresarul PIetro Chiodi a fost ieri la sediul clubului pentru a discuta cu directorul sportiv, Pantaleo Corvino, despre viitorul lui Ciprian Tatarusanu la Fiorentina.

Publicatia firenzeviola.it scrie ca oficialul Fiorentinei i-a transmis lui Chiodi ca Tatarusanu ramane prima varianta pentru echipa si in sezonul viitor, in ciuda prestatiilor slabe de la campionatul european.

Fiorentina a transfarat un portar polonez de 18 ani, Dragowski, insa acesta nu poate ameninta postul de titular castigat de Tatarusanu cu prestatiile din sezonul trecut.

Site-ul italian mai scrie si ca agentul Chiodi a discutat cu Pantaleo Corvino transferul lui Ianis Hagi. Mijlocasul Viitorului ar putea ajunge in aceasta vara la Fiorentina.

Vara trecuta, presedintele clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, a anuntat ca Ianis a fost vandut la Fiorentina, pentru 1 milion de euro, si a fost imprumutat inapoi la Viitorul un sezon. ProSport a scris in iarna ca tranzactia reala a vizat un fond de investitii din Cipru, si nu clubul din Serie A.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies