Stranieri

De la "cel mai bun", la "cel mai slab". Ce au scris italienii despre Răzvan Marin după Cagliari - Milan 0-1

Răzvan Marin (25 de ani) a fost integralist la Cagliari în meciul cu liderul AC Milan, pierdut de formația sa la limită, scor 0-1, în runda cu numărul 30 din Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Martie 2022, 08:49
Data actualizarii: Duminica 20 Martie 2022, 08:48

AC Milan s-a impus după golul reușit de Ismael Bennacer, în minutul 59, iar formația lui Stefano Pioli și-a asigurat prima poziție în Serie A, cu 66 de puncte, la trei lungimi în fața lui Napoli. De partea cealaltă, Cagliari rămâne, cel puțin pentru moment, pe poziția 17, cu 25 de puncte, ultima care asigură salvarea de la retrogradare.

Ce au scris italienii despre Răzvan Marin după Cagliari - Milan 0-1

După meciul Cagliari - Milan, Răzvan Marin a fost atât criticat, cât și lăudat de presa din Italia. Gazzetta dello Sport i-a acordat cea mai mică notă, 5, și l-a considerat cel mai slab jucător al sarzilor pentru că nu le-a putut face față lui Franck Kessie sau Theo Hernandez.

În schimb, internaționalul român a fost notat cu 6 de TMW, care a scris: "Poate cel mai bun jucător al lui Cagliari de la mijloc. Încearcă să rupă ritmul, dar nu reușește mereu".

Jurnaliștii de la Calcio Mercato s-au plasat între cele două publicații amintite, notându-l cu 5,5 pe Răzvan Marin: "Ține bine mijlocul terenului, dar uită să participe în faza de atac".

Pentru Răzvan Marin a fost meciul cu numărul 30 jucat în acest sezon la Cagliari. Mijlocașul se pregătește acum pentru partidele amicale ale naționalei României, cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), ÎN DIRECT la Pro X.

Modifică setările cookies